Küpeşte İmalatı

Küpeşte İmalatı

Merdivenlere, balkonlara, teraslara ve yapıların birçok bölümüne, emniyeti sağlamak için yapılan dekorasyona küpeşte denir. Alüminyum profiller kullanılarak yapılan uygulamaya alüminyum küpeşte denir. Gerek güvenlik gerekse estetik amaçlı uygulanan küpeşteler alüminyum, ahşap ya da ferforje malzemelerinden yararlanılarak üretilerek çeşitlilik gösterebilmekte, giriş alanları ve balkonlara dekoratif zevkinizi yansıtabilme imkanı sunmakta ve konutlarınıza değer katmaktadır.

Küpeşte, korkuluk kelimesi ile eş anlamlıdır. Kullanıldığı alana hoş bir görünüm katan küpeşteler, alüminyum olduğu gibi ahşap, demir ve plastik de olabilir. Alüminyum küpeşte diğer küpeşte uygulamalarından farklı olarak de montajdır. Yani profilleri parça bir şekildedir. Daha sonra bu profiller vida ile birbirine tutturularak oluşturulur. Alüminyum küpeşteler, merdivenlerde, balkonlarda, bina girişlerinde, asma katlarda, bahçelerde, havuz kenarlarında ve teraslarda rahatça uygulanabilir. Gaziantep Küpeşte Tamiri

Küpeşte uygulamalarını dar, hareket edilecek alanı kısıtlı olan fakat evinize estetik görünüm katacak Fransız balkon korkuluk şeklinde kullanabileceğiniz gibi konut girişleri ve çatı parapetlerinizde de tercih edebilirsiniz.

Gaziantep'ın en iyi küpeşte imalatçısı küpeşte imalatı ve arızalarında uzman bir ekiple çözüm üretmektedir. İletişim hatlarımızı kullanarak bize ulaşın. Garantili hizmet uygun fiyat avantajından yararlanın.

Bir diğer ürünümüz olan Cam Balkon Sistemleri hakkında bilgi almak isterseniz, linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tags